Смотрите также:


о Коблево

Особливістю курорту Коблево є гармонійне поєднання ласкавого сонця, моря, аромату степових трав і наявність багаторічного Соснового бору. Саме тут Ви виявите найрозвиненішу інфраструктуру розваг і дозвілля на всьому узбережжі. У літній сезон курорт Коблево  є місцем, де можуть провести свій відпочинок на Чорному морі як заможні відпочиваючі, так і відпочиваючі з достатком трохи меншим.

  Вдале географічне розташування курорту Коблево робить його унікальним серед інших курортних зон відпочинку. Він знаходиться на узбережжі Чорного моря всього в 4-х кілометрах від міжміської траси Одеса-Миколаїв на відстані 50 км від Одеси і 80 км від Миколаєва. Одна з найважливіших принад курортної зони Коблево - це відсутність промислового сектора. Солоний подих моря, ласкаве сонце, аромат степових трав і шум прибою - ідеальне поєднання умов, які забезпечать вам незабутні відчуття, а багаторічний Сосновий бор курорту подарує вам цілюще для організму чисте і свіже повітря. Щороку в Коблево з'їжджаються гості з різних куточків не тільки України, а й багатьох країн - наших сусідів. Сюди приїжджають відпочити з Білорусії, Молдови, Росії та інших країн. Для зручності клієнтів на території зони розташовані відділення банків і обмінних пунктів, де завжди можна поміняти долари США, євро, молдавські леї і російські рублі на українську національну валюту - гривню, в якій здійснюється оплата послуг і товарів в курортній зоні.

  До Ваших послуг: риболовля і безліч спортивних і дитячих майданчиків, містечко атракціонів і концертно-артистичні майданчики, щоденні дискотеки і шоу-караоке, водні гірки для дітей і величезний вибір водних мотоциклів та велосипедів. Тут пропонуються різноманітні можливості для відпочинку з дітьми і розваги: море, зручний для дітей піщаний пляж з помірно пологим дном, водні гірки, прогулянки на катерах і яхтах, водні мотоцикли, дитячі атракціони, луна-парк, зали комп'ютерних ігор, численні бари і кафе, молодіжні дискотеки, продовольчі та промислові базари, екскурсійні маршрути в Одесу, Кишинів, Миколаїв, Херсон, Асканію Нову.



Ведущий менеджер - Марина
e-mail: fortunalvivs@gmail.com
skype: fortuna.lviv
tel.: +38-032-242-31-38
mob.: +38-067-371-79-72

 

 

1$ = 40,05грн.
1€ = 43,78грн.

подписаться на sms-рассылку
Розроблено в компанії Soltech
Туроператор "Фортуна" © 2011

Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/uh1044477/domains/fortunalviv.com.ua/public_html/index.php on line 322

Warning: file_get_contents(http://rotator.soltech.com.ua/fortunalviv.com.ua/): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/uh1044477/domains/fortunalviv.com.ua/public_html/index.php on line 322